EXTRAORDINAIRE PERRIER GEAROMATISEERD !

Gearomatiseerde PERRIER, verkrijgbaar in 4 smaken, is het nieuwe alternatief: een intens gevoel van frisheid met unieke smaken, 100% natuurlijk. Buitengewoon gearomatiseerde waters, zonder suiker, het combineren van de kracht van PERRIER water met fruitaroma’s, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het gezond plezier.

Vanaf de eerste slok is de smaak van gearomatiseerde PERRIER een intense sensatie, de indruk dat men een water aan het drinken is, waarin er een schijfje citroen is in gegooid, een limoenschil, enkel citrusvruchten of een verse aardbei.

Bubbels die kenmerkend zijn voor PERRIER die sensatie in de mond, onthullen de natuurlijke smaken met subtiliteit.

GENOT IS EEN EVENWICHT

Een mooie, sexy, vrouw geniet van een gearomatiseerde PERRIER. Deze mooie dame zit eigenlijk op een eenhoorn die zelf balanceert op een gewichtsheffer die zelf zijn evenwicht moet houden op een kaartenhuis die op zijn beurt ondersteund wordt door een gigantische veel obers. Tijdens het zingen ondersteunen ze deze toren van een droom en het onzekere.

HET PLEZIER IS EEN SUBTIEL EVENWICHT IN KLEINE DINGEN DIE NIET KUNNEN ZONDER WAANZIN!

 

Deze superpositie zou daar gestopt zijn, maar zonder te rekenen op de waanzin van PERRIER dat uiteindelijk alle deze protagonisten rechthoudt... De tip van de Eiffel toren! Buitengewoon?

 

Heb je gemerkt? De zetel van de Eenhoorn is een Parijse café tafel, een voorwerp uitgevonden vanaf nul.

 

Wist je dat het enorme dienblad van de obers, een typisch Parijse dienblad is, maar in grootschalige versie? De zangers zijn Parijse obers. Alles hang taf van hen omdat wie zou zonder hen PERRIER op de terrassen opdienen?

 
 
 
Perrier met natuurlijke aroma's
Improve your comfort by turning your mobile right round in the portrait position!
Improve your comfort by turning your tablet right round in the landscape position!